1 de marzo de 2012

Sobre Mentiras y Verdades

Como no lo podría expresar nadie mejor, Bro lo calificó de ejercicio onanista en toda regla.
Imposible no estar totalmente de acuerdo con él.

Inicio esta andadura con el único propósito de no desfallecer al día 2 (del Día 1 hablaré otro día). Miento, y de eso me daré cuenta en muy breve. Quizás no busque fama. Ni reconocimiento. Sólo ese segundo minuto de gloria o simplemente busque que me pidan prestado un libro alguna vez.

Me reto a hacerlo (que no intentarlo).


4 comentarios:

  1. Hola!

    Celebro no ser l'única blocaire, hehe... tot i que està molt de moda no deixem de ser vistos com a "raros" per part de la societat, sobre tot si el bloc no es concentra només en un tema! Dues reflexions:

    1- Per què no te l'has fet a Wordpress??? Canvia, canvia, ràpid, encara hi ets a temps! Em passaria tota la tarda explicant-te els avantatges, però en resum: és molt més còmode i funciona molt millor...per exemple he estat tres hores intentant comentar com a usuària de Wordpress i no em deixa :( (vaaale, que no en sé gaire d'informàtica, però hem de reconèixer que t'ho posen difícil, ho he provat tres vegades! I a sobre em volen fer passar al lado oscuro "vols canviar a Blogger?" NO!)A mi em desapareixien comentaris o no es publicaven directament i la gent m'ho deia per correu...

    2- Se'm fa una mica estrany llegir-te en castellà! Ja sé que som els únics que et diem "****" en català i no "*****" en castellà, pu lu tant deus ser més aviat castellanoparlant, però costa imaginar-te! No pateixis que n'aprendrem.

    Bé, felicitats pel bloc, no et preocupis gaire pel nombre de visites i comentaris i endavant tu i els teus escrits! Passaré un altre dia amb més temps, que ara sóc a la feina!

    Au revoire!

    Maria

    ResponderEliminar
  2. Me encanta tu blog!!! No me extrañan nada los temas gastronómicos, muy tuyos, aunque a veces su nivel de frikismo sea superior al que yo pueda entender...(cuánto me queda por aprender!!)
    Eso sí, algún día lo haré.
    Un besazo bijou!!!

    Pd: también he hecho mis pinitos comenzando una web...a ver qué te parece!

    ResponderEliminar
  3. Anónimo Maria (¿?), merci pels ànims! Em penso lo del canvi, ok?
    Cynthia, Gracias a tí tb. Tu web creo que la acabaré consultando más de lo que desearía...

    ResponderEliminar